Shopping Cart

Sangassa

Sangassa és l’aposta de narrativa d’AdiA edicions per Sant Jordi. És un volum de sis contes confeccionats expressament per a l’ocasió. Es tracta d’una comanda de l’editor Pau Vadell a sis escriptors: Núria Cadenes (Barcelona 1970), Anna Carreras (Barcelona, 1977), Carles el Saure (Palma, 1974), Joan Jordi Miralles (Osca, 1977), Lucia Pietrelli (Candelara, 1984), Jaume C. Pons Alorda (Caimari, 1984). Escriptors/es excepcionals, en la plenitud de les seves carreres i amb els somnis i les il·lusions encara intactes. De València a Mallorca passant pel cor de Catalunya i arreplegant les millors venes d’Itàlia. Premiats, exigents, contundents, només els caldria escriure conjuntament un guió cinematogràfic perquè s’esdevingués l’apocalipsi.

La idea era fer una reflexió sobre la sang des de la perspectiva que volguessin, amb total llibertat excepte que no podia ser sang vessada per arma de foc. Els rius vermells flueixen d’un conte a l’altre a través de sis formes diferents de narrar el secret de les venes i la seva manera impúdica de mostrar-se i vessar.

Hi ha desamors, abusos, història de present i passat i infàncies difícils. Tot un repte que es condensa en aquestes pàgines.

“On falla la lògica de l’educació i on s’obre la baula de la realitat, només hi queda la Sangassa d’aquesta recopilació”.

16,00

Informació addicional

Dimensions 1.1 × 14 × 20 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Sangassa”

L'adreça electrònica no es publicarà.