Shopping Cart

Roscoe, negocis d'amor i guerra

El dia que els Estats Units celebren la victòria sobre el Japó, Roscoe Conway decideix retirar-se de la política després d’haver regit, de manera particular i poc escrupolosa, el Partit Demòcrata d’Albany, capital de l’estat de Nova York, durant més de mig segle. Quan és a punt de fer pública la seva dimissió, rep la notícia del suïcidi del seu amic Elisha Fitzgibbon, exalcalde demòcrata d’Albany i excandidat a governador de l’estat.

La mort de Fitzgibbon desferma tota mena de rumors i Conway no tindrà altre remei que repassar els últims vint-i-cinc anys de vida per comprendre les raons que van portar el seu amic a suïcidar-se. La pèrdua prematura del seu autèntic amor, les lluites pel control del partit, les relacions amb els gàngsters irlandesos, els tripijocs electorals, el control del contraban d’alcohol i del joc, són alguns dels records que desfilen per la seva memòria i que acabaran conformant el retrat del poder polític i econòmic a Albany durant la primera meitat del segle XX.

William Kennedy (1928) és l’autor d’un extraordinari cicle novel·lístic sobre la ciutat d’Albany. Roscoe, negocis d’amor i guerra, publicada per primera vegada l’any 2002 i inèdita fins ara en català, és considerada una de les seves millors obres.

22,95

Informació addicional

Dimensions 25 × 14 × 21.5 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Roscoe, negocis d’amor i guerra”

L'adreça electrònica no es publicarà.