Shopping Cart

No soc un monstre!

13,90

Descripció

«Si em llevo amb el peu esquerre, tracto de fer coses absurdes per veure com em sento. Em poso una capsa al cap i faig ganyotes des de dins. Sacsejo els pots de salsa de la nevera. Li canto al coixí…»
Per què a vegades ens sentim de mal humor, deprimits, irascibles, frustrats…? Com podem superar un mal dia? Què podem fer si persisteixen les emocions negatives? No per això som monstres!

Després de Ser o no ser… una poma i d’Aquest robot soc jo, arriba aquest àlbum en què una nova heroïna de la literatura infantil i juvenil s’enfronta a un mal dia fent gala d’una bona dosi d’humor, sinceritat i intel·ligència. En aquesta ocasió, el popular autor japonès Shinsuke Yoshitake construeix un divertit manual de psicologia per a totes les edats, amb què els nens i les nenes aprendran a identificar els diferents sentiments negatius i a parlar sobre ells.

No podem evitar creuar-nos amb gent odiosa o que ens passin coses de-sagradables, però sí que podem gestionar aquestes emocions i trobar recursos (alguns extraordinaris!) per xiular davant les adversitats i anar a dormir cada dia amb un somriure. Això és el que ens demostra la protagonista de No soc un monstre! A través d’unes il·lustracions plenes de detalls, ens endinsem en els seus pensaments i l’acompanyem mentre tracta de deixar enrere la negativitat que, moltes vegades, nosaltres també carreguem en el nostre dia a dia.

Yoshitake aprofundeix en sentiments com la ira i l’enuig en un àlbum estil «còmic», replet de frescor i enginy. Amb un aire caricaturesc, una paleta de colors simples i un traç net, l’il·lustrador aconsegueix tractar un tema complex mitjançant els seus particulars girs carregats d’humor. «El sentiment de disgust té molt de poder, i vaig pensar que podria transformar-lo en quelcom positiu canviant el punt de vista, però sense negar la naturalitat de tenir pensaments més foscos», explica.

Informació addicional

Dimensions 20.5 × 25.7 cm