Shopping Cart

Ningú sabrà qui ets (Detectiu Albert Martínez 3)

20,90

El nou cas del detectiu Albert Martínez: una novel·la trepidant en la qual ningú és qui sembla

El Rafa és un professor d’història d’institut que es mou des de fa temps per les zones més fosques d’internet, intentant engegar una revolució. Convençut que la societat està podrida i que només una bona sacsejada pot fer reaccionar la gent, aconsegueix reunir un grup de nois disposats a arribar fins a les darreres conseqüències. “Ens heu ensenyat que ser pacífics no serveix de res”, proclama una pintada mentre els aldarulls a Barcelona van cada vegada a més. El primer objectiu del grup el tenen clar: atemptar contra el director del Banc de Catalunya.

,,Mentrestant, el detectiu Albert Martínez ha viatjat a Londres per refer la seva vida. A punt de fer cinquanta anys, pateix una crisi d’identitat. La seva feina ha deixat d’interessar-li i veu l’edat li passa factura, però una trucada del comissari Pérez Navarro, inquiet per les estranyes circumstàncies del segrest d’un polític d’extrema dreta, l’obligarà a investigar de nou.

,,Aquestes dues històries, que aparentment no tenen res a veure, s’aniran teixint de mica en mica en una novel·la trepidant en la qual ningú és qui sembla.