Shopping Cart

L'illa dels 5 fars

Com millorar la nostra comunicació i fer-la més memorable

17,90

Descripció

Edició ampliada i revisada del llibre de referència de la comunicació personal que ja ha conquistat més de 100.000 lectors.

«Ves a Menorca i, cada nit, dedica’t a observar el que sé que tant t’agrada: els fars. Ells et podran ensenyar millor que jo. Observa’ls, sense presses, amb els ulls ben oberts.»

Aquest és el sorprenent suggeriment que, després d’una mediocre presentació en públic, el Ferran rep del Max, el seu vell amic i professor. I, sense dubtar-ho dues vegades, decideix seguir el consell al peu de la lletra i inicia un recorregut pels cinc fars principals de l’illa de Menorca, que li descobriran com millorar la seva comunicació i fer-la més memorable.

Observant-los amb deteniment, el Ferran troba en cada far una clau que l’ajudarà a fer que els seus missatges arribin amb claredat i efectivitat als seus destinataris.

Aquesta petita història és molt útil per a tots aquells que en algun moment de la nostra vida hem de fer arribar de manera clara el nostre missatge als altres, tant en el terreny personal com professional, als nostres fills, als nostres clients, als nostres companys de feina o als nostres alumnes.

«Aquest és un llibre per comunicar. Per comunicar-se. Davant de mil persones o de dues. A la feina o a la nostra vida personal. Els secrets són els mateixos.»

Ferran Ramon-Cortés

Ressenyes:
«L’illa dels 5 fars és una invitació magistral a convertir-nos en grans comunicadors. Ferran Ramon-Cortés ens porta, a través d’una història inspiradora, càlida i pròxima, a trobar les claus d’una comunicació altament efectiva.»
Rosa Moreno, directora de Recursos Humans & Comunicació Corporativa de Grünenthal Pharma

«Cinc fars, cinc claus, cinc històries. Una illa, un escriptor i un llibre. Un llibre clar i senzill d’obligada lectura per a tothom.»
Guayente Sanmartín, vicepresidenta global i directora general 3D Multi Jet Fusion en HP

«Poques coses hi ha tan humanes i centrals com comunicar-nos. L’illa dels 5 fars ens orienta en aquest art.»
Sergi Aulinas, director general de Laboratorios Gebro Pharma

«En les organitzacions el talent sense habilitats de comunicació és com la potència sense tracció.»
Narcís Roura, director general PepsiCo SWE