Shopping Cart

La sopa de l'avi

Delicat, tendre, emocionant. En aquesta deliciosa faula, Mario Satz ens ensenya que un senzill plat de sopa conté gairebe tota la saviesa del món.
Pot l’amor alimentar l’ànima?
Catalina i el seu avi Ezra ordeixen, sense saber-ho, una història tendra que frega el sentit clàssic de les faules.
Una adoslescent que viu sota el pes de l’anorèxia és salvada in extremis pel seu avi jubilat que la cura amb un “senzill” plat de sopa. Una bella història que ens ensenya que no hi ha vis medica que superi l’amor i que ens mostra una relació entre un avi i una néta que pot inspirar molta gent. Una joia de gran valor literari que emociona des de la primera pàgina i que ens il·lumina amb petites perles de saviesa. Ideal per transmetre als adolescents la importància de l’amor cap a un mateix i cap als altres i per gaudir d’ una lectura serena i inspiradora els adults. Les delicades il·lustracions d’Albert Asensio acaben d’arrodonir el valor artístic d’aquesta Petita Joia per a Grans Lectors.
Mario Satz. Nascut el 1944, a Coronel Pringels, Buenos Aires. Filòleg, assagista, poeta, novel·lista i traductor. Viatjant incansable i gran estudiós de la Càbala i l’Antropologia. Ha editat una dotzena d’assajos, entre els quals es compten Música per als instruments del cos (Miraguano, 2000) i Les vocals del riure (Miraguano, 2001). És autor de vàries novel·les i els seus darrers llibres són: Amore Ludum (Madris, 2008) i El criador de cuques de llum (Barcelona, 2010).

15,95

Informació addicional

Dimensions 1.1 × 12 × 17 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La sopa de l’avi”

L'adreça electrònica no es publicarà.