Shopping Cart

La merla blava

Barcelona, 1715-1716. Caterina, una jove orfe que de petita va ser acollida al convent de santa Clara, es veurà obligada a refugiar-se a casa dels seus oncles, ja que el rei Felip V ha ordenat construir la Ciutadella allà on hi havia el convent. Però l’oncle Jeroni l’assetja contínuament i la noia decideix fugir.

La Merla Blava, una organització antiborbònica que, de primer la confon amb l’espia Marianna de Copons, aprofita la semblança i l’acull a les seves files. I, si en un principi l’amistat uneix Caterina i Marianna, la gelosia d’aquesta les acabarà enfrontant. Marianna no pot evitar que Antoni, el seu amant, s’enamori de Caterina que també n’està d’en Josep, el noi que va conèixer quan vivia a casa dels seus oncles.

Mentrestant, un oficial francès, mà dreta del coronel Le Querchois a qui Marianna va trair durant la guerra de Successió, busca el moment de venjar-se…

I enmig de les intrigues polítiques i personals, de matinada, la Merla Blava deixa sentir el seu cant i lluita en defensa dels oprimits.

17,95

Informació addicional

Dimensions 15.2 × 21.5 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La merla blava”

L'adreça electrònica no es publicarà.