Shopping Cart

Avís legal

• DADES DE L’EMPRESA

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA l’informa que es troba inscrita en el Registre Mercantil de València, sent les seues dades identificatives els següents:

Denominació social: FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA

C.I.F.: G98558349

Domicili social: GRAN VIA RAMÓN Y CAJAL 1 3 46007 – VALÈNCIA (VALÈNCIA)

Telèfon: 963945003

Correu electrònic a l’efecte de comunicació: admin@fundaciofull.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzen a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment.

FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA compta amb l’autorització administrativa necessària per a desenvolupar les activitats exercides per aquest. L’òrgan competent encarregat de la seua supervisió és_________________________________(en el cas que fóra necessària aquesta autorització per a l’exercici de l’activitat).

• CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El present avís legal regula l’ús del lloc web llibreriaplacadelllibre.com (d’ara en avant, LA WEB), del qual és titular FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA.

La navegació per la web de FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, no obstant això, FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferits en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari.

Tots els continguts del lloc web, com a textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA, sense que puguen entendre’s cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comunique a FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitze.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. L’usuari respondrà enfront de FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA o enfront de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que pogueren causar-se a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

•POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITATS

FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari puga accedir a través dels enllaços establits en LA WEB i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys que, als usuaris de la WEB, pogueren derivar-se de la navegació per aquesta. En conseqüència, FUNDACIÓN FULL FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l’usuari.

• ÚS DE COOKIES I DADES ESTADÍSTIQUES

Aquesta pàgina web pot recollir dades dels seus visitants per mitjà de l’ús de galetes, on es recaptarà informació personal relacionada amb la seua navegació. Per a conéixer de manera clara i precisa les galetes que utilitzem, quines són les seues finalitats i com pot configurar-les o deshabilitar-les, consulte la nostra política de galetes, en el seu cas.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se l’informe de la recepció de galetes, podent, si així ho desitja, impedir que siguen instal·lades en el seu disc dur.

• PROTECCIÓ DE DADES

En el cas que en la web es recullen dades de caràcter personal, per a més informació consultar la política de privacitat.