Shopping Cart

Llibres i música per Sant Valentí

Ens agrade o no, Sant Valentí ha conquerit la nostra societat igual que el crush de torn ho ha fet amb el nostre coret. Enguany, a més, és un any difícil tant per a eixir amb la parella com per a trobar-ne. Tingues el pla que tingues, sempre serà millor amb un bon llibre i música que l’acompanye. Descobreix les nostres recomanacions i escolta les playlists al nostre Spotify, cançons per a tots els gustos. Amenitzaràs la vetllada, garantit!

PLA 1: Jo no celebre Sant Valentí, celebre Sant Donís

Ho sabem: el dia dels enamorats valencians no és el 14 de febrer, sinó el 9 d’Octubre. Però amb un any tan difícil, sense abraçades i amb distància de seguretat, qualsevol dia que celebre l’amor és poc! Perquè no traïsques les teues arrels valencianes, et recomanem 69 poemes d’amor de Vicent Andrés Estellés, una antologia intensa i sentimental.

PLA 2: Passaré la nit en soledat, bevent vi i plorant

Si vols plorar a gust, desfogar-te i traure tot el que t’has estat guardant, dedica la nit a llegir Gent normal, de Sally Rooney. Aquest llibre és tan tendre i alhora tan trist que fa mal. Et regirarà els budells amb delicadesa i et farà pensar en totes les relacions de parella que has tingut. Si no tens prou, quan l’acabes, pots canviar el vi per les rosetes i veure la sèrie feta a partir de la novel·la! Non stop crying!

PLA 3: Jo sí que tindré sopar romàntic amb el meu amoret!

Els astres s’han alineat i podreu fer el sopar romàntic tradicional, eixir del xandall que fa de segona pell, arreglar-se i gaudir d’una vetllada romàntica i… sensual? Però (!) què heu pensat mai sobre la vostra relació seriosament? Vos fa por la rutina? Estancar-se? Tenim el llibre perfecte: En defensa d’Afrodita. Un càntic a noves formes de relacionar-nos. Potser, després de llegir-lo res no torna a ser igual… Avisats quedeu!

PLA 4: Stalkeig per avorriment

Admetem-ho: qui no ha buscat el seu crush a xarxes? Les fotos, els seguidors, els gustos que té, les cançons que comparteix… Damunt, si tens l’amic o amiga doctorat en tècniques d’investigació pots endevinar fins i tot si… té el mateix pla que tu per a Sant Valentí? 

Et recomanem En línia, de Jaume Monzó. Si stalkeges compulsivament, llig-lo per a relaxar un poc el ritme i, si no saps de què parlem, llig-lo per a saber com es relacionen els teus fills. Aposta segura amb segona part: Sense connexió.

PLA 5: El o la Casanova

Ànima lliure amb una agenda extensa. Tens un excés d’autoestima, t’encantes! Sant Valentí? Ho passaràs a Tinder o parlant amb diversos ligues. Amb Diari íntim d’un editor podràs veure’t una mica… reflectit/da?

PLA 6: Nit d’amigues!

Les millors nits són les compartides amb les amigues o amics. Parella? No, amor d’amigues! Com les restriccions no pensen en el vostre amor col·lectiu, haureu de limitar a una videotrucada. La protagonista d’Atrapa la llebre, de Lana Bastasic, no dubta en deixar el país on viu amb el seu nòvio per tal d’ajudar a una amiga de la infantesa.